06-51440264

Over mij

Mijn naam is Marion Hermans. Ik ben op 7 mei 1964 geboren in Heerlen als oudste in een gezin met één zusje. Daar is de kiem gelegd van wat mijn passie zou worden: organiseren en beheren. Na mijn opleiding aan het Sint Jans College te Hoensbroek heb ik verscheidene organisatorische en ondersteunende functies bekleed in de gezondheidszorg.

Ook heb ik mij verder ontwikkeld op het gebied van relatiecounselling, management support, professional organizing en nabestaandenzorg.

Als professional organizer begeleid ik u bij het structureren en opruimen van uw huis, uw administratie en uw pc, waardoor u meer rust, ruimte (letterlijk en figuurlijk) en energie zult krijgen. Extra energie om te besteden aan dingen die voor u wezenlijk zijn en die vaak te lang zijn blijven liggen. Samen gaan we aan de slag om te ontdekken wat er voor u nodig is om de keuzes te maken die bij u passen.

In mijn specialisatie als nabestaandenbegeleider sta ik u bij in een tijd van verlies en rouw. Hierbij ondersteun ik u preventief in het opstellen van een levenstestament en na het overlijden in het afhandelen van de nalatenschap en het opruimen van de persoonlijke bezittingen en/of de woning van de overledene. In mijn functie als voorzitter van  Nabestaandenzorg Nederland  maak ik mij sterk voor een continue verbetering van de kwaliteit van nabestaandenzorg in Nederland.

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op!

Warme groet, 
Marion

Marion is een deskundige organizer. Zij is consciëntieus en weet meteen waar de problemen zijn. Zij werkt systematisch bij het opruimen van de paperassen en kan goed aangeven wat opgeschoond kan worden in de mappen. Na de sessie schreef zij een gedetailleerd verslag en maakte een stimulerend plan van aanpak. In het gesprek coachte zij mij en gaf waardevolle tips. Alle achterstanden zijn weggewerkt, ik kreeg hierdoor weer energie en een opgeruimd gevoel. Dhr. R.W. te Amsterdam